Nezbytné uložení
Po zavření informačního oznámení si web uloží pouze tuto volbu do lokálního úložiště prohlížeče. Díky tomu se oznámení při každé návštěvě nezobrazuje znovu.
Soukromí
Stručně a srozumitelně vysvětlujeme, co tento web ukládá ve vašem prohlížeči.
Po zavření informačního oznámení si web uloží pouze tuto volbu do lokálního úložiště prohlížeče. Díky tomu se oznámení při každé návštěvě nezobrazuje znovu.
Web v aktuální podobě nepoužívá analytické, reklamní ani profilovací cookies a nepředává údaje reklamním sítím.
Lokálně uloženou volbu můžete kdykoliv odstranit v nastavení svého prohlížeče. Po jejím odstranění se informační oznámení zobrazí znovu.